ROUND UP YOUR EXPERIENCE

Services

It is not just a meal, it is an experience

GRUPE I PROSLAVE

Ugošćujemo sve vrste grupa i grupnih prigoda, uključujući poslovna događanja ili proslave kao što su obljetnice, rođendani, krstitke, vjenčanja i slično. Naše uslužno osoblje izaći će u susret svim važim željama u pogledu jelovnika, transfera ili bilo kakvih drugih preferenci. Jednostavno nas kontaktirajte i mi ćemo se pobrinuti da vaša posebna prigoda protekne u savršenom raspoloženju i ostane u najboljem sjećanju!

EVENTI

Odabir Konobe BoGo za mjesto vašeg poslovnog eventa garantira jedinstven ambijent i vrhunsku uslugu. Budući da je Dubrovnik poznata svjetska destinacija za sve vrste poslovnih događanja i konferencija, u Konobi BoGo imamo bogato iskustvo u ugošćavanju poslovnih ljudi. Bilo da je riječ incentive događanju, promotivnom ili marketinškom eventu, sastanku poslovne mreže, lansiranju novog proizvoda ili poslovnoj obljetnici… mi ćemo se pobrinuti da se vaš poslovni event u Konobi BoGo odvije glatko i ostane svima u najboljem pamćenju.

CATERING

Konoba BoGo nudi kompletan opseg usluga restoranskog cateringa za sve vrste i veličine događanja i grupa. Bilo da organizirate poslovni event, porodično okupljanje, proslavu ili zabavu – naš dinamičan i stručan catering tim stoji vam na raspolaganju. Catering ponuda Konobe BoGo može se personalizirati do najveće moguće mjere, kao odgovor na vaše zahtjeve, potrebe, planirane financije,  uz savršeno uklapanje u stil i cjelokupno iskustvo događanja.  Odabranu catering ponudu isporučujemo na koju god destinaciju odaberete, uključujući otoke. Naša specijalnost je kompletan catering za brodove i jahte, a uključuje i niz izvanrednih opcija koje se mogu dodatno personalizirati. U slučaju da vam treba catering na plovilu, nema nikakve potrebe da se usidravate u neposrednoj blizini Konobe BoGo. Mi ćemo isporučiti sve što želite – ravno na palubu vašeg broda. Koji god bili vaši zahtjevi ili potrebe, samo na nazovite i opustite se – vaš personalizirani BoGo catering stiže!

TRANSFERI IZ DUBROVNIKA

Puno više od običnih transfera iz vašeg apartmanskog ili hotelskog smještaja, naše usluge transfera uključuju morske i kopnene opcije, kao i razne izlete. Udobni i prilagodljivi, naši transferi mogu se u potpunosti personalizirati prema vašim željama. Posjetite najljepše panoramske lokacije iznad i oko Dubrovnika, ili pak uskočite na palubu našeg brzog broda i uživajte u morskim vidicima, prije nego li dan zaokružite izvrsnim obrokom u jedinstvenom ambijentu Konobe BoGo.

Kopneni transfer. Odaberite nešto iz našeg voznog parka: automobil, kombi ili električni “tuk-tuk”.

Kopneni transfer s ekskurzijom. Ukoliko želite, vaš transfer može uključiti zaustavljanje na najboljoj panoramskoj lokaciji iznad Dubrovnika i omiljenom mjestu za nabolje fotografije, posjet Srđu ili drugim odredištima po vašoj želji.

Pomorski transfer.  Ukoliko poželite u Konobu Bogo stići morskom rutom, možete odabrati između različitih mjesta ukrcaja: Stari Grad, luka Gruž, Marina Frapa, Sun Gardens, Cavtat, Srebreno ili Mlini.

Pomorski transfer s uključenom ekskurzijom. Za dodatnu vrijednost prije vaše vrlo posebne večere ili ručka, možemo oploviti oko otočića Grebeni ili Dakse, uz savršen pogled na dubrovački zalazak sunca. Poludnevna ekskurzija uključuje posjet dubrovačkom arhipelagu, sa zaustavljanjima u netaknutim otočkim uvalama u kojima se možete okupati. Ovaj izlet završava panoramskom vožnjom Rijekom Dubrovačkom, ušćem rijeke Omble, uz dolazak u Konobu Bogo u ranim večernjim satima.

Vozite se udobno i sa stilom, uz Bogo usluge transfera!