DOBRODOŠLI U

autentičnu hrvatsku konobu

AUTENTIČNA HRVATSKA KONOBA

Konoba BoGo je autentična hrvatska konoba, smještena u Rijeci Dubrovačkoj, slikovitom prirodnom fjordu na sjevernom ulazu u Dubrovnik. Konoba BoGo nudi klasičnu dalmatinsku kuhinju,  sa strogo sezonskim izborom hrane i namirnicama iz lokalnog uzgoja, oslanjajući se pritom na bogato gastronomsko nasljeđe Dubrovnika i okolice. Naši sezonski jelovnici koriste ono najbolje što naš kraj nudi: svježu jadransku ribu, meso i povrće iz lokalnog uzgoja, mediteranske začinske biljke, vrhunsko maslinovo ulje,  domaće kozje i ovčje sireve te izvrstan pršut. Pored porijekla namirnica, veliku pažnju poklanjamo i samoj pripremi hrane – slijedeći pritom stare, prokušane recepte, s prikladnom mjerom modernog pristupa. Svi ovi nabrojani gastronomski užici zaslužuju i dostojan ambijent. Smještena na samoj obali, uz veličanstven pogled na rijeku Omblu i u sjeni starih maslina, naša terasa garantira potpuni doživljaj. Daleko od turističke vreve i gradskih gužvi, Konoba BoGo je savršeno mjesto za romantičnu večeru udvoje, ili pak nezaboravan provod u društvu prijatelja, obitelji ili poslovnih partnera.

O NAMA

TRADICIONALNA DALMATINSKA JELA S MODERNIM PRIZVUKOM

Zvijezde našeg morskog jelovnika svakako su gulaš od hobotnice, carpaccio od sabljarke, rižoto od školjaka i dimljenih škampi. Tu je i nezaobilazna peka, bilo od teletine, janjetine ili hobotnice. Ljubitelji slatkih delicija zasigurno neće propustiti probati slasne tradicionalne dubrovačke deserte. Gosti u potrazi za vegetarijanskim i veganskim opcijama mogu uživati u nizu jela, od kojih izdvajamo carpaccio od tikvica s tofuom, veganski rižoto, povrće na žaru i razne salate, redom uzgojene na lokalnim farmama u Konavlima, Mokošici i Pelješcu. Vinska lista uključuje brojna, u svijetu proslavljena hrvatska vina koja se izvanredno sljubljuju s izvornom dalmatinskom kuhinjom. U Konobi BoGo ponosimo se što poslužujemo samo najbolje, svježe namirnice koje do nas stižu izravno od lokalnih uzgajivača ili ribarskih brodica, sastojke koji su stoljećima bili temelj prehrane ljudi ovog kraja.

USLUGE TRANSFERA

Iako je smještena tek dvadeset minuta vožnje od Dubrovnika, Konoba BoGo daleko je od turističkih gužvi i gradske vreve. Ukoliko želite brz, siguran i udoban transfer do Konobe BoGo, jednostavno  nas kontaktirajte. Pritom možete birati prijevoz kopnom ili morem, uz mogućnost kraćih izleta uzduž odabrane rute. 

O TRANSFERIMA

REZERVACIJE

Rezervacije stola u Konobi BoGo je vrlo jednostavna. Bilo da imate na umu savršenu romantičnu večeru, ručak s poslovnim partnerima, s prijateljima i obitelji, ili bilo kakvu proslavu za manje i veće grupe – nazovite nas! Naše profesionalno osoblje spremno će vam udovoljiti, te organizirati vaš transfer po želji, morem ili kopnom.

rezervacije