AUTENTIČNA HRVATSKA KONOBA

O NAMA

Priča o okusu Jadrana

NAŠA MISIJA

Naša misija je vrhunska dalmatinska kuhinja: prava hrana koja na stolove pristiže direktno s farmi i mora, tradicionalna jela koja bude sva čula i čine da se nakon nje gost osjeća uistinu dobro

NAŠA PRIČA

Konoba BoGo je obiteljski posao koji je izrastao iz jedne jednostavne ideje: predstaviti izvornu tradicionalnu dalmatinsku kuhinju, sa svim njenim čarobnim mediteranskim okusima, mirisima i bojama. Kako i sami dolazimo iz duge loze dalmatinskih ribara, vinara i poljodjelaca, nismo morali daleko tragati za inspiracijom. Jednostavno smo se oslonili na stare obiteljske recepte kako bismo svojim gostima ponudili svevremenska, autentična jela, s daškom modernog pristupa. Recepti i kulinarske metode koji su izdržali test vremena oduvijek slijede ritam same prirode. Unatoč trenutnoj globalnoj popularnosti, sezonska hrana nije nova ideja, već prije predstavlja povratak klasicima i zdravom razumu.

Kad kreiramo svoje sezonske i održive jelovnike, uvijek se oslanjamo na naše dobavljače: porodične farme iz Mokošice i Konavala, farme školjaka iz Malog Stona, maslinike raštrkane po cijelom dubrovačkom priobalju, svjetski poznate vinarije s Pelješca i – naravno – na svakodnevno svježi ulov lokalnih ribara. Vjerujemo da ovakva ugostiteljska “filozofija” donosi višestruki dobitak.  S jedne strane garantira održivost lokalnog poljodjelstva i ribarstva. S druge strane, nama kao ugostiteljima osigurava lokalno uzgojene namirnice vrhunske kvalitete. Na kraju, sve skupa jamči da našim gostima možemo posluživati jela na koja smo ponosni. Priča iza svakog pijata u Konobi BoGo ukratko ide ovako: svježe, lokalno, tradicionalno, sezonsko, održivo i – jednostavno izvrsno!

Zaviri u BoGo 

Naši gosti o nama

Imali smo intimnu večeru s prijateljima. Bila je to osvježavajuća večer daleko od gradskih svjetala.

Veki K. na Tripadvisoru

Izvrsno mjesto za doručak ili ručak sa pogledom koji oduzima dah. 

Cristopher Roberts na Googlu

Steak od tune je svjež i izvrsno pripremljen te savršeno začinjen. Bogo vrč je osvježavajući, a piletina na korak od Cordon Blu. Pogled s doka i masline su nevjerojatni.

Bryan Butlet na Googlu

Tu smo imali večeru i proslavu vjenčanja. Bilo je jednostavno savršeno.

Toni V. na Tripadvisoru